ANAMORPHIC LOOK

ASPECTUL CINEMATIC PENTRU FILMUL DE NUNTA

Echipa noastra a trecut la o noua, actuala si unica in RM, metoda de filmare, exact ca in filmele hollywoodiene. Aceasta metoda include utilizarea unor lentile speciale, lentile anamorfice pentru redarea unui aspect cinematic imaginei, nu doar cinematic spus dar si realizat. Aspectul dat este realizat de catre efectul anamorfic. Formatul Anamorfic este o tehnica cinematografica de filmare a unei imagini wide pe formatul standart de 35 mm. Pentru mai multe detalii referitor la formatul anamorfic puteti accesa pagina (vezi aici).
Acest format se distinge de formatul standard prin:

PROPORTIA

Proportiile formatului anamorfic este mai mare decat formatul standart, astfel in imaginea captata obtinem mai multa informatie, in dependenta de obiectivul, filtrul (1.33x, 1.5x, 2x), atasat catre unitatea de filmare

STANDARD

proportia s 1 2 - ANAMORPHIC

ANAMORPHIC

proportia a 1 1 - ANAMORPHIC

STANDARD

proportia s 2 2 - ANAMORPHIC

ANAMORPHIC

proportia a 2 1 - ANAMORPHIC

BOKEH

Cu utilizarea lentilelor date se modifica si estomparea planul doi al imaginei, in care bokeh-urile din forma rotunda (in dependenta de diafragma utilizata) se transforma in forma ovala.

STANDARD

bokeh s 1 2 - ANAMORPHIC

ANAMORPHIC

bokeh a 1 1 - ANAMORPHIC

EFECTUL DE SCLIPIRE

Lentilele anamorfice ofera si un efect de sclipire ce confera imaginei un grad inalt de artistism. Aceste sclipiri au fost considerate ca fiind o caracteristica nedorita, parazitara, insa a devenit un fenomen relativ modern datorita puritatii estetice ale imaginei.

sclipire a 1 - ANAMORPHIC
sclipire a 3 - ANAMORPHIC
sclipire a 5 - ANAMORPHIC
sclipire a 2 - ANAMORPHIC
sclipire a 4 - ANAMORPHIC
sclipire a 6 - ANAMORPHIC

ASTFEL APELAND LA SERVICIILE NOASTRE VETI PRIMI UN ADEVARAT FILM CU EFECT CINEMATIC

PENTRU MAI MULTE LUCRARI ACCESATI AICI

Pin It on Pinterest

Share This